IN MEMORIAM

IN MEMORIAM

На 23.04.2023 г. се разделихме завинаги с г-н Красимир Коцев - дългогодишен председател на Съюза на инвалидите в България и на Националния съвет на хората с увреждания в България, през последната година - почетен председател на Съюза. Той бе един всеотдаен и достоен човек, който 24 години  отдаваше сили, знания и умения за отстояване правата на хората с увреждания.

Поклонението се извърши в Обредния дом на гробищен парк в Ботевград. Десетки близки, колеги и приятели почетоха паметта му. Поднесоха се венци и цветя от централното управление на Съюза, от регионални организации на СИБ, от национално представителните организации на и за хората с увреждания, от колеги, близки, роднини и приятели.  Прочетени бяха съболезнователни адреси от зам. министър-председателя на РБългария и министър на труда и социалната политика, от кмета на община Ботевград, от председателя на СИБ, от национално представителните организации на и за хората с увреждания, от президента на Европейския форум на хората с увреждания.

Той завинаги ще остане в нашата памет, като светла личност достойна за подражание.

Много ще липсва на всички.

Вечна му памет!

 

Прочетете в прикрепения файл: Съболезнователен адрес от Управителния съвет на Съюза на инвалидите в България, от Централно управление и всички членове на СИБ

Полезна информация